Artister 2023

RAIHANNA ESTRADA (USA)

Raihanna Estrada

Raihanna Estrada er en countryartist-låtskriver fra California som nå kaller Nashville  som sitt hjem. Hun vokste opp i forstedene til Fremont i en caravan camper på en Ranch i Lake Berryessa i Napa County hvor hun ble forelsket i countrymusikk./ Som barn lærte hun å synge fra Disney, musikaler som Annie og Oliver og favorittfilmen Labyrinth. Senere fikk hun ørene opp for  artister på 90-tallets countryradio som Jo Dee Messina, Phil Vassar, Dixie Chicks, Tim McGraw, Travis Tritt og LeAnn Rimes for å nevne noen. Hun begynte å skrive låter i en alder av 13 år Dikte og lage historier og melodier. Hun opptrådte når hun kunne på Karaoke i hytta i helgene. På videregående flyttet hun tilbake til Fremont, CA i San Francisco Bay Area og fortsatte å synge nasjonalsangen på stevner, sportsspill og opptreden på talentshow.

Raihanna ble adoptert seks måneder gammel av besteforeldrene hennes som hun kalte mamma og pappa./ De oppdradde henne til å elske alle, hjelpe når du kan, til å jobbe hardt og å være kreativ. De var en annen generasjon, og det ga henne kjærlighet til ting før hennes tid./ Forstadshjemmet som hun vokste opp i  hadde mange vintageskatter som du ser mye gjennom stilen hennes. De var alt for henne. I 2005 og 2006 ble Raihannas verden snudd på hodet. Faren hennes døde brått av en hjertestans , og moren hennes fulgte etter et år senere og døde av kreft. Det knuste hjertet hennes, men i stedet for å la det ødelegge henne tok hun det og kanaliserte det til å jage drømmene sine  å satse på en musikkarriere og leve livet akkurat slik hun ville.  hun er stadig på farten for å presentere sine sanger og santalent  ,   Og I 2023 vil skjebnen at Raihanna tar turen til Norge og Trandal Countryfestival ,denne fargerike og sprudlende jenta passer flott inn på scenen og i Kulissene til denne fantastiske og unike festivalen i Hjørundfjorden , Gle dere til hennes opptredener Torsdag , fredag ,Lørdag desse dagane 10-11- 12 august 2023

CINA SAMUELSON (SE)

CINA SAMUELSON   (SE)

Gledeleg for oss å få  ønske  velkomen   Svenske CINA SAMUELSON  til  Trandal Countryfestival  /denne Countryjenta  som i en årekke har vert eit kjent navn i Svensk og skandinavisk  countrymusikk både som låtskriver og artist , hun har had en voksende kariere hele vegen siden  hun i 1988 vant  Country SM  sammen med bandet hun da hadde «Freetown Highway»  hun satset i år 2000 på en solokariere  og har gjort sitt navn  svært kjent  på sine turneer i inn og utland  , hun har jobbet sammen  med et utall  amerikanske og  internasjonale  artister  som  bl.a   Wanda Jackson, Charlie McCoy , Becky Hobbs,  og hun har synget på festivaler i Nashville , hun har gitt ut  sine 4 album  og «Rooots & Memories er  kåret til  « Årets Nordiske album «   og Cina blei av Sveriges største Country music Magazine kåret til ÅRETS NORDISKE ARTIST 2014 ! In March 2022 Cina’s last album Sing with your Heart and Soul was awarded Scandinavian Album of the Year 2021 by the music magazine Kountry Korral.

det er alltid fantastisk og rotekte country music med Cina på scenen ,hun leverer med sjel ,, gled dere !

Vi er svært glade for å ha deg tilbake på scenen på Trandal Countryfestival Cina ! 

Att Sivert Bjørdal

GET RHYTHM (N)

Get Rhythm

Er selvfølgelig  tilbake til Trandal ,Ja dei høyrer til her på denne scena på Trandal /

Trandal Countryfestival er så heldig også i år å få vere ein av dei unike utvalgte   som får lov til å presentere   dette eksklusive og   høgt respekterte bandet  Get Rhythm , bandet som er kjent for å inneha  den legendariske og karakteristiske Johnny Cash sounden)  Bandet står høgt i kurs hos arrangører / alle vil og ønsker booke dei ,men kun utvalgte stader spelar dei  ,,og etter at dei hadde suksessopptreden på Trandal  også i fjor og året før og året før der igjen  var det enkelt å få eit ja ,,dei er gjenngangera på Trandal og med god grunn dei rett og slett  falt pladask for denne Genuine festivalarenaen  og det blei berre heilt naturleg og ei selvfølge  for dei og oss og publikum at dei skulle tilbake hit til Trandal Countryfestival også i år !  desse gutane fra Gausdal  har vorte eit svært   exlusivt Band med ein enorm popularitet ,og har desse åra  opparbeid seg ein stor tilhengarskare  rundt om på festivaler , og ikkje minst i vårt område , og at  dei er av  Norges mest populere trekkplaster på Countryfestivaler er det ingen tvil om  / vi  har tru på at det vert trangt om plassane  på Trandal denne helga i august når dei  er tilbake    ,, og vi gleder oss til å ønske Get Rhythm  Velkomne til Trandal !

Sign/ Sivert

STEFF NEVERS (N)

Steff Nevers

Med sin moderne countrymusikk er Steff Nevers blitt en av Norges fremste countryartister. Han debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album sammenlagt og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards.

Etter en aktiv konsertvirksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Samt at han har flere ganger har vært å se på populære TV program i NRK og TV2. Blant annet i ‘Beat For Beat’, ‘Sommeråpent’ og som ekspertdommer i ‘Stjernekamp’.

Live kan Steff Nevers best beskrives slik; Country og rock inspirerte låter med rå BBQ saus, gyngende rytmer blandet med løpsk gitar twang. Fra vakre utførte ballader til friske uptempo låter. Den beste sammenligningen ville kanskje vært Brad Paisley..

Steff Nevers,, denne glimrende sanger og supergitarist ja Trandal Countryfestival og publikum gleder seg over å ha deg tilbake !


BLUE SHOES (N)

Blue Shoes  

Blue Shoes består av Liv Karin Lange og Per Hammervoll. Liv Karin Lange er ei romsdalsdame med årelang erfaring som sanger, countrysanger /visesanger, ei sprudlande blide dame  samme kva setting ho er i  i band /og i duo eller aleine ,  Det er som countrysanger hun kommer til Trandal. Sammen med Per Hammervoll har hun vært innom en rekke countryfestivaler, og det er ikke så mange som kan skilte med å ha vært nr. 2 i NM i country, slik som hun ble på countryfestivalen på Skjåk sammen med bandet ”18WHEELER” der Per var med på gitar. Per er moldemann med årelang erfaring som gitarist i band og i duo. Ikke mange som slår hans fingerpickingferdighet når han spiller på sine gitarer. Og sammen med Lurn Wolf har han også hatt suksess på Roberts i Nashville. Låta «Hello Tennessee» spilte de inn ei stund etter turen «over there». Låta ligger på youtube. I 2014 var Liv Karin sin låt «Før eg går» en av de 42 låtene som deltok på NRK’s The Hit. Nå gleder Liv Karin og Per seg til å komme tilbake til Trandal  / Og Trandal Countryfestival gleder seg over at Liv Karin og Per er tilbake og vi veit at vi får levert  kvalitets underholdning  med God og rotfast Country musikk  / alltid ein god  og behagelig opplevelse med desse 2  / du får oppleve dei  kvar dag frå Torsdags kveld til sondag  frå  ulike scener / dei utstråler  ein flott og kontaktskapande  karisma frå  scenen til sitt publikum, berre å glede seg  

ROBIN WINTHER (SE)

ROBIN WINTHER

«Country artist Robin Winther er produsenten fra Uppsala som nå skriver,

fremfører og produserer sin egen musikk. Siden debuten i 2021 har Robin gitt ut tre

singler og to EP-er, var finalist i P4 Next og spilte på Go Country, P4 og

radiostasjoner over hele verden.

«Lucky» er Robins fjerde singel. I denne kraftige og emosjonelle sangen blandet

tradisjonell country og moderne pop i Robins unike stil. Sangen handler om å komme seg videre

gjennom tøffe tider med hjelp av venner og kjærlighet – og ha litt flaks på veien

veien.

Rollelisten til «Lucky» inkluderer Nicke Widén, som regnes som en av

Europas mest talentfulle pedal steel-spiller. Widén spiller på sanger med over 25

millioner strømmer. «Lucky» har også gitarist David Henriksson, som har

turnert med countryartister som Luke Combs, Tracy Lawrence og Tracy Byrd.

Robin har solid erfaring som sanger og gitarist i ulike band. På siden

av sin solosatsing har Robin en vellykket karriere som musikkprodusent. Han har

produsert musikk for andre artister, TV- og YouTube-videoer med over 40 millioner

strømmer.»

ROBIN WINTHER Gleder seg til å møte sitt publikum på Trandal Countryfestival / ein fantastisk artist å presentere fra oss til dere , vi gjer gode valg og denne Svensken vil imponere deg stort når han entrer scenen på Trandal eit friskt pust med fart og spenning og fengande låter ,, fra mange scener , gled dere !

EIVIND & THE BASEMENT BOYS (N)

EIVIND & THE BASEMENT BOYS

Er et godt omtalt og nå velletablert autentisk 50’s Rockabilly / Honkabilly  band ifra Hedmark. Bandet startet originalt som en trio hjemme i kjelleren hos den eminente  gitaristen Christian Øynes , og målet var å gjenskape et autentisk Rockabilly sound i SUN Records stilen.

Høsten 2020 hadde gutta sin første debut som trio, noe som førte videre til å bli bedt til England for å spille på Rockabilly festival, men i den anledning utvidet de og besetningen som nå og er med trommer. Bandet låter knall og vellsmurt og er fantastisk både som trio og kvartett

Disse gutta spiller kjente og ukjente klassikere ifra gode gamle tidløse artister som, Johnny Cash, Carl Perkins, Johnny Burnette, Elvis Presley og mange flere! Bandet kjører stilrent både i musikkstil og antrekk  med  50 talls karisma fra scenen /og privat kjøres det også 50 talls biler så for desse guttane er dette ein livstil både på scene og privat   , dette er innstrumentalister i ypperste klasse som hver for seg spiller og trakterer mange typer instrumenter, dei har mange utenlandsturneer sommeren 2023 ,, så ta  med deg brylkremtube og kamm i baklomma og  gled dere til  rå sceneopplevelse med friske takter med  Eivind & the basementboys dette blir også ein innertier på Trandal

OLIVIA MCPEEK

FIDDLEPLAYER/ Olivia mcpeek

OLIVIA MCPEEK  denne fantastiske fidleplayer født og oppvokst i CRAIG  COLORADO USA / spillt med eit utall av artister  i Nashville og USA  i mange år ,turnerte europa og med  spillejobb i Norge for noen år siden  så  fant ho kjærligheten i Norge   og giftet seg   med Terje Dvergsdal  Førde i sunnfjord der hun har sin base / ho har siste årene vert fast felespeler i «PLUMBO» Bandet / OLIVIA turnerte med Sivert Bjørdal Band/ i fjor sommer og i sommeren 2023 / gled deg til å oppleve denne heilt spesielle fantastiske dyktige felespilleren med den magiske fela  som gir deg den følelsen WOOOW

HESSY’S BACKINGBAND (SE)

Vårt faste  og proffesjonellle Backingband som  vi er så heldige  å få hit den lange vegen fra Sverige kvart år fordi dei elskar Trandal Countryfestival sin exlusivitet  og genuinitet  og de  elsker fjella ,fjorden  folket ,publicken og denne fantastiske  ville naturen  vi har her , og fordi dei er dyktige og proffe musikere / og dei er tilbake også i år  , med  flotte  karismatiske supre og fargerike Lena Norên på bass / Fantastiske  og Sverigas beste og blidaste  gitarist Andreas EA Olsson på leadgitarer / Fantastiske  og most exslusive Drummer Hessy på Trommer, utan honnom stoppar alt  / og exlusiva Piano/keaboard briliante Per Linden og den Steeliga og meget dyktige  steelplayer  NICKE WIDÊN /

SIVERT BJØRDAL BAND

Sivert har Lang fartstid som countrysanger, hele 40 år siden han startet med denne  musikkstilen, og har gjennom desse årene vert innom dei fleste  festivaler i Norge.

Sivert er tro mot sin musikalske overbevisning.og den ekte countrymusikken……dette er «Pure Country» og Rotekte

Sivert er helt enkelt en garanti for den gode musikken og den gode stemningen.
Han har et trofast og dedikert publikum som vet å sette pris på en flott sanger og artist,. han kjører en helt egen stil og sound.

Sivert  reiser nå rundt med eit knippe musikere med lang fartstid innen country!

Akustisk lydbilde m/ 4 musikere  i bandet som låter fantastisk , og denne gjengen spiller på mange festivaler i sommer  :

Kjell Magne Maridal / Bass

Arthur Kringstad / Trommer / Cajon

Olivia Mcpeek / Fele

Sivert Bjørdal /  sang / Gitar

LYDKJELLEREN AS

WWW.LYD.no

Lydkjelleren AS og teamet med Sverre Walderhaug  og Lars- Marius Akslen er vårt kvalitetsstempel og dei veit og kjenner ut og inn korleis det skal skapes kvalitetslyd og lyssetting av scene og uteområdet på Trandal / dette er handverk og kunstnere på høgt plan / artister og musikere nikker gjennkjennende og tilfreds når desse navn nevnes / dei er  er på plass i år også for å gi oss den beste lyd og lys opplevelsen ./ Vårt kvalitetsstempel

Oppdatert: 12. august 2023 12:26
Samarbeidspartnere
© Trandal Countryfestival 2024


Adminpanel