Artister 2022

KINSEY ROSE (USA)

Kinsey Rose er en sanger og låtskriver fra Nashville. Med sin kraftfulle vokal, fengande låter, skjønne utstråling og karisma og gripande tekster har ho skaffa  seg et publikum over heile verden.,og etter at Kinsey kom gjennom nålauget til American The Voice 2021 og blei ein av høstens  artister der så tok det heilt av for henne ho har vorte  ein fantastisk etterspurt artist / Kinsey har stått på plakaten til Trandal Countryfestival i 3 år men grunna korona restriktsjoner så har dette latt vente på seg å få henne hit , og mens vi har ventet på henne  så har andre festivaler i Norge også kastet blikket på denne fantastiske fargerike og flotte artisten /   Kinsey Rose har fast musikalsk tilhold på noken av Nashvilles mest ikoniske arenaer som bl.a. berømte Legend’s Corner på Broadway. Ho kan også oppleves regelmessig på Bridgestone Arena i forbindelse med kampene til NHL Predators. På sitt album «Fair Weather Love» synger Kinsey Rose duett med country-ikonet Vince Gill på albumets tittelspor.

Kinseys musikk har tatt ho over hele verden på amerikanske og europeiske turnéer. Ho opptrådte for en tid tilbake  på Festival Country Rendez Vous, en av countrymusikkens største festivaler i Frankrike, og ho turnerer stadig i Storbritannia, Skottland, Danmark, Frankrike og nå  Norge. I USA har ho spilt fra Alaska til California, Texas, Pennsylvania, og overalt derimellom. Nylig åpnet ho for Mark Chestnutt i Napa Valley og for Colt Ford i North Carolina. Suksessen i karrieren til Kinsey Rose berre veks og veks.og ho legge nå til nye land som Japan og Sveits  Norge og Danmark på sin omfattende turneliste. Og Kinsey Rose opptrer no også endeleg her hos oss på Trandal Countryfestival denne helga i august / bestill billetten din på Tikkio  og  det er berre å begynne å gle seg til å oppleve denne flotte vakre jenta med den like flotte stemma her på Scena på Trandal 11-12-13 august /

OLIVIA MCPEEK

OLIVIA MCPEEK  denne fantastiske fidleplayer født og oppvokst i CRAIG  COLORADO USA / spillt med eit utall av artister  i Nashville og USA  i mange år ,turnerte europa og med  spillejobb i Norge for noen år siden  så  fant ho kjærligheten i Norge   og giftet seg   med Terje Dvergsdal  Førde i sunnfjord der hun har sin base / ho har siste årene vert fast felespeler i «PLUMBO» Bandet / OLIVIA skal  i  sommer turnere med Sivert Bjørdal Band/ gled deg til å oppleve denne heilt spesielle fantastiske felespilleren med den magiske fela  som gir deg den følelsen WOOOW

DAG ERIK OKSVOLD

Dag Erik Oksvold er en ny og spennende countryartist som har høstet strålende kritikker for sitt
debutalbum «Back Then» fra 2021, både i inn- og utland.
Albumet er inspirert av den originale Nashville-sounden, og den klassiske countrymusikken fra 50, 60
– og 70-tallet med referanser til Jim Reeves, Buck Owens og Vince Gill for å nevne noen.
Hans første single “Love You More” lå på Music Row Breakout Radio Chart i USA i hele 15 uker med
126. plass som høyeste notering. Låten har også kommet seg inn på flere singlelister i Texas.
Gjennom 2021/2022 har han hatt tre låter fra albumet liggende som topp 5 inne på HOT DISC TOP 40
i Storbritannia på CMR Nashville, som er ansett som Europas største countrykanal.
På noen av låtene på albumet «Back Then» spiller flere musikere fra husbandet i Gran Ole Opry, og
han har også et samarbeid med Dan Hagar i Mach3 Entertainment Group for promotering av plata i
USA./  Dag Erik  er for øyeblikket våren 2022 i Nashville for å spille inn en single som blir sluppet til sommeren/ en svært spennende artist å presentere på Trandal du kan oppleve han alle dager under festivalen /

JENNY AUGUSTA og

COUNTRY QUEENS FOLK BAND

JENNY AUGUSTA OG COUNTRY QUEENS FOLK BAND

Ei glede for oss over å ha  kapra  tilbake Jenny Augusta  til Trandal countryfestival ,ho har vore her før og med suksess, Denne herlige sprudlande fargerike  Jenta med  ein  heilt egen utsråling  og sjarm  ,kanskje ikkje ein artist  som du imidelbart vil koble  med countryfestival  grunna ho er innehavar av svært mange stilarter , men vi synst ho er ei sprakande flotte  Country og Bluegrassjente og eit sjarmtroll som sammen  med Bente Akslen Hagen og Gro Visdal utgjør  dei Trioen  COUNTRY QUEENS folk Band  , ja desse fantastiske sprudlande og flotte  jentene kan  virkeleg underholde og sette publikum i gladstemning  med sine fengande og strikkande rytmer/ innen country og Bluegrassjangeren  har dei sin heilt eigen signatur! / COUNTRY QUEENS  er 3  blide kjekke og fargerike Jenter som passer perfekt i Christan Gaard sine kulisser under en Countryfestival på Trandal / desse  verte fres å møte ,så gled dåkke over denne  sprudlande trioen som dåkke uten tvil vil bli gla i /

Sign. Sivert

GET RHYTHM

Get Rhythm

Som ein av mange festivaler i sommer er Trandal Countryfestival så heldig også i år å få vere ein av dei unike utvalgte   som får lov til å presentere   Get Rhythm ,det er ei sjølfylgje og vi blir aldri lei av desse karane dette bandet som er kjent for å inneha  den legendariske og karakteristiske Johnny Cash sounden)  Bandet står høgt i kurs hos arrangører / alle vil og ønsker booke dei ,men kun utvalgte stader spelar dei  ,,og etter at dei hadde suksessopptreden på Trandal  også i fjor og året før og året før der igjen  var det enkelt å få nok eit ja ,,dei er gjenngangera på Trandal og med god grunn ja og dei rett og slett  falt pladask for denne Genuine festivalarenaen  og det blei berre heilt naturleg og ei selvfølge  for dei og oss og publikum at dei skulle tilbake hit til Trandal Countryfestival !  desse gutane fra Gausdal  har vorte eit svært   exlusivt Band med ein enorm popularitet ,og har desse åra  opparbeid seg ein stor tilhengarskare  rundt om på festivaler , og ikkje minst i vårt område , og at  dei er av  Norges mest populere trekkplaster på Countryfestivaler er det ingen tvil om  / vi  har tru på at det vert trangt om plassane  på Trandal denne helga i august når dei  er tilbake    ,, og vi gleder oss til å ønske Get Rhythm  Velkomne til Trandal !

Sign/ Sivert

RØSTAD GRASS BROTHERS

RØSTAD GRASS BROTHERS

Vi i Trandal Countryfestival synest det er spennande  å presentere  nye artistar og band som dukkar opp og som tilfører miljøet rundt country/bluegrass sjangeren og festivaler nye  tilskudd og talenter , og Røstad Grass Brothers er uten tvil eit slikt friskt pust med ein kvalitetsmusikersammensetting med eit stort potensiale  til å bli ein gjenganger og eit førstevalg for  festivalarrangører rundt omkring , dette blir spennande og vi kan glede oss til friske takter med innbakt humor  og speleglede/ RØSTAD GRASS BROTHERS   er eit Levangerbasert bluegrassensemble med over gjennomsnittet høg bpm. I eit møte mellom bluegrass- og countrytradisjonen frå USA, og folkemusikk- og visetradisjonen frå dei djupe dalane i Noreg vert det danna ei symbiose med fokus på framdrift, fart, presisjon og STUK. Med tematisk sprang frå hjartesorg til flatfyll finnes det slåttar til ein kvar anleiing.

Dei gav ut debutsinglen Nye stier i 2021 og jobbar no med sin fyrste fullengdar som i fylgje ryktene kjem i laupet av 2022.

NIKOLAS WADE

NIKOLAS WADE
& THE RAMBLIN’ CROWD

Nikolas Wade er ein folkelig ,ærleg og jordnær kar som sammen med sangen, gitaren og diktargaven målbevist klatrer seg oppover på countrystigen, denne guten har sjarm og karisma og ein framtoning og utsjånad som henta ut av den argaste westernfilm, og som innehaver av heile denne pakka klatret han seg til semifinaler i Norske Talenter 2019 sammen med bandet The Ramblin’ Crowd, , og sammen med dette samme backingbandet The Ramblin’ Crowd, er Nikolas Wade 100% klar til å kjøre på for fullt vidare !

Med en haug egenskrevne låter er han og backingbandet klar for enhver scene.

Variasjonen på hans musikk er stor, fra de mest dystre dalene om hans opplevelser i livet til de mest gledesfylte dager, er dette virkelig et fullspekket repertoar med ærlig musikk. Her kan man både danse og gråte!

Han har bare hatt føttene på jorden siden 1994 men har likevel mye på hjertet han vil dele med folket.

Sjangeren Nikolas Wade opererer i er amerikansk country musikk. Her er det en fin blanding av Outlaw Country, Americana, Honky Tonk, Folk og Bluegrass.

Om ikke hans musikk skulle være nok, har han med stor ydmykhet tatt med seg noen låter av artister han har som sine største helter.

LEIF INGDAHL

LEIF INGDAHL

Ja så er han  endelig tilbake igjen denne  smilande  glade og trivelige  Svensken med den store stemmen  , en fantastisk sanger som var her hos oss på Trandal Countryfestival  for  nokre år tilbake/ Leif er en artist med lang musikalsk erfaring han er eit kjent  navn på alle scener i Sverige opp gjennom alle år , han turnerte i svært mange år  sammen med Elisabeth Andreassen (Bettan ) han har spilt på en hau av mange bluegrassfestivaler i USA på 80 tallet har vert med på Eurovision og mange tv country  show i Sverige / han er ei mykje brukt stemme på studioopptak for mange artister opp gjennom årene / svært mange ønska seg Leif Ingdahl tilbake til Trandal , han er som årgangsvin og han innfrir alle forventninger når han entrer scenen  med sin kraftige stemme og sin fargerike karisma på scenen sammen med Hessy Band /

JAKE LINDHOLM

(SVERIGE)

Jake Lindholm er country singer & songwriter fra Sør-Sverige, nærmere bestemt Lund. Etter å ha spilt i forskjellige band i flere år, bestemte Jake i 2018 seg for å bli soloartist. Siden den gang har karrieren gått opp.

Nashville

Music City, Nashville, har blitt litt av et andre hjem for Jake Lindholm og han bruker så mye tid han kan der. Jake dro til Nashville for første gang i 2015 og har ikke klart å holde seg unna. Øverst på listen, foruten å spille, er det å skrive sanger med andre låtskrivere. Jakes skandinaviske syn på låtskriving har koblet seg fantastisk godt med den mer tradisjonelle tekstbaserte amerikanske låtskrivingen, og resultatet er noe ganske unikt.

musikken

Musikken er en blanding av country, folkemusikk som ser ut til å dra hjem i både USA og Europa med både countryfans og andre musikkelskere. Jake ga ut sin første singel «Allerede borte» 2018 som ble mottatt med stor glede og engasjement med over 240.000 streams på Spotify. I 2019 fulgte Jake opp med sin andre singel «Do You Even Need Me» som fikk et enda større mottak og gjennomslag (ikke minst i Sverige og Norge). I 2020 kommer ny musikk ut!

Kontakt med fansen er enormt viktig for Jake, og det er sannsynligvis få artister som bruker så mye tid på å snakke og lytte til fansen deres som Jake. Dette blir tydelig, ikke minst på sosiale medier der Jake bare fikk rundt 15.000 nye fans i 2019 – alt takket være et stort engasjement og interesse. V

Vi ønsker Jake Lindholm velkommen til Trandal !

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SIVERT BJØRDAL

SIVERT BJØRDAL

Vi kjem oss nok ikkje unna Sivert  då han også hjelper oss i kulissene , og du får høre han i år også

Sivert har Lang fartstid som countrysanger, og begynner å bli moden i dette gamet hele 40 år siden han startet med denne  musikkstilen, og har gjennom desse årene blitt  eit svært godt kjent navn innen sjangeren  og   har vert innom enn rekke festivaler i Norge.

Sivert er tro mot sin musikalske overbevisning.og den ekte countrymusikken……dette er «Pure Country»  Sivert er helt enkelt en garanti for den gode musikken og den gode stemningen.
Han har et trofast og dedikert publikum som vet å sette pris på en flott sanger og artist,. han kjører en helt egen stil og sound.

HESSY’S BACKINGBAND

Vårt faste  og proffesjonellle Backingband som  vi er så heldige  å få hit den lange vegen fra Sverige kvart år fordi dei elskar Trandal Countryfestival sin exlusivitet  og genuinitet  og de  elsker fjella ,fjorden  folket ,publicken og denne fantastiske  ville naturen  vi har her , og fordi dei er dyktige og proffe musikere / og dei er tilbake også i år  , med  flotte søte karismatiske supre og fargerike Lena Norên på bass / Fantastiske  og Sverigas beste og blidaste  gitarist Andreas EA Olsson på leadgitarer / Fantastiske  og most exslusive Drummer Hessy på Trommer, utan honnom stoppar alt  / og exlusiva Piano/keaboard briliante Per Linden og den Steeliga og meget dyktige  steelplayer  NICKE WIDÊN /

SIVERT BJØRDAL BAND

LARS EGIL VÅGSETER ( STEELGITAR)

LARS EGIL VÅGSETER I en mansalder har Lars Egil Vågseter vore ein traktør på dette   instrumentet  steelgitaren / og det er når det kjem i hendene på slike musikere som Lars egil  at det blir til verdens vakraste instrument / han har medvirka på enormt mange plateproduksjoner rund omkring i heile Norge , spelt sammen med eit utal kjende og ukjende artistar , fast steelgitarist i ei årekke i bandet til TEDDY NELSON , og vidare i årevis fast i   det populere Vassendgutane / ein fantastisk dyktig musiker med lang fartstid / han er på Trandal med i Sivert Bjørdal Band , Sivert og Lars Egil har sammarbeidt breitt i mange år nesten like lenge som det starta for begge  / vi får høyre Lars egil både i bandet og på instrumentallåter

LYDKJELLEREN AS

LARS -MARIUS AKSLEN
Sverre Walderhaug
Lars- Marius Akslen

Lydkjelleren AS og teamet med Sverre Walderhaug  og Lars- Marius Akslen er vårt kvalitetsstempel og dei veit og kjenner ut og inn korleis det skal skapes kvalitetslyd og lyssetting av scene og uteområdet / dette er handverk og kunstnere på høgt plan / artister og musikere nikker gjennkjennende og tilfreds når desse navn nevnes / dei er  er på plass i år også for å gi oss den beste lyd og lys opplevelsen ./ Vårt kvalitetsstempel

Oppdatert: 7. august 2022 21:19
Samarbeidspartnere
© Trandal Countryfestival 2022


Adminpanel