ARTISTER 2021

NB! Med forbehold om corona restriksjoner, inn/utreise/karantene

_______________________________________________________________________________

KINSEY ROSE (USA)

KINSEY ROSE (USA)

Kinsey Rose er en sanger og låtskriver fra Nashville. Med sin kraftfulle vokal, fengande  låter og gripande tekster har ho skaffa  seg et publikum over heile verden. Kinsey Rose har fast musikalsk tilhold på noken av Nashvilles mest ikoniske arenaer som bl.a. berømte Legend’s Corner på Broadway. Ho  kan også oppleves regelmessig på Bridgestone Arena i forbindelse med kampene til NHL Predators. På sitt album «Fair Weather Love» synger Kinsey Rose duett med country-ikonet Vince Gill på albumets tittelspor.

Kinseys musikk har tatt ho  over hele verden på amerikanske og europeiske turnéer. Ho opptrådte nylig på Festival Country Rendez Vous, en av countrymusikkens største festivaler i Frankrike, og ho turnerer stadig i Storbritannia, Skottland, Danmark, Frankrike og Norge. I USA har ho spilt fra Alaska til California, Texas, Pennsylvania, og overalt derimellom. Nylig åpnet ho for Mark Chestnutt i Napa Valley og for Colt Ford i North Carolina. Suksessen i karrieren til Kinsey Rose berre veks og veks. I 2020 legge ho til nye land som Japan og Sveits på sin omfattende turneliste. Og Kinsey Rose opptrer også her hos oss på Trandal Countryfestival / bestill billetten din på Tikkio  og  det er berre å begynne å gle seg til å oppleve denne flotte vakre jenta med den like flotte stemma her på Scena på Trandal 13-14  august /

______________________________________________________________________________

GET RHYTHM

Get Rhythm

Som ein av mange festivaler i sommer er Trandal Countryfestival så heldig også i år å få vere ein av dei unike utvalgte   som får lov til å presentere   dette eksklusive og  unge og høgt respekterte bandet  Get Rhythm , bandet som er kjent for å inneha  den legendariske og karakteristiske Johnny Cash sounden)  Bandet står høgt i kurs hos arrangører / alle vil og ønsker booke dei ,men kun utvalgte stader spelar dei  ,,og etter at dei hadde suksessopptreden på Trandal  også i 2019 var det enkelt å få eit ja ,,dei rett og slett  falt pladask for denne Genuine festivalarenaen  og det blei berre heilt naturleg og ei selvfølge  for dei og oss og publikum at dei skulle tilbake hit til Trandal Countryfestival !  desse gutane fra Gausdal  har vorte eit svært   exlusivt Band med ein enorm popularitet ,og har desse åra  opparbeid seg ein stor tilhengarskare  rundt om på festivaler , og ikkje minst i vårt område , og at  dei er av  Norges mest populere trekkplaster på Countryfestivaler er det ingen tvil om  / , Get Rhythm er innertier og vi  har klokketru på at det vert trangt om plassane  på Trandal denne helga i august når dei er tilbake    , og vi gleder oss til å ønske Get Rhythm  også i år Velkomne til Trandal !

Sign/Sivert Bjørdal

_____________________________________________________________________________

EMMA SVENSSON (SE)

EMMA SVENSSON

Countryartisten Emma Svensson  ung og vakker og  med en lysende framtid som sanger og artist  kommer  fra en liten by i Sverige som heter Ljusdal. Der hun vokste opp på en gård med familien og hestene deres. Ho er ei rotekte  hestejente og countrygirl  Hester og Musikk har alltid vært hennes store lidenskap og hun har alltid elsket å vere midtpunkt og artist allerede fra barnsben av, og hun  har sprunget rundt med gitaren sin og sangen sin og turnert  nesten hver helg på div arrangement  siden hun var 11 år gammel.

Emma Svensson er en bestemt og målbevist jente  og da  hun var 19 bestemte hun seg for å dra til Nashville for å følge hjertet og  drømmen sin. I Nashville har hun nå bygget opp et nettverk av låtskrivere og produsenter som hun kommer tilbake til og jobber med så ofte hun kan. Noen høydepunkter i hennes karriere så langt har vært, blant annet – våren 2019 mottok Lill-babs stipend og spilte med store artister som Doug Seegers, Chris Kläfford, Martin Almgren og Eric Bazillian. I  heile 5 år har hun drevet sin egen festival hjemme i Sverige  på foreldrenes gård kalt Little Hell Country Festival/. Emma er en  jordnær og driftig artist og sanger med en vakker stemmeprakt , gled dere til ho entrer  Scena på Trandal Countryfestival for første gang  denne vakre augusthelga 12-15 august

Sign Sivert Bjørdal

_________________________________________________________________________

ARTHUR STULIEN

Arthur Stuliens deltagelse i Idol 2016 og 2020 gjorde at mange fikk opp øynene for den unge country-artisten fra Byremo i Vest-Agder. Etter deltagelsen ble det spillejobber på̊ noen av Sørlandets største festivaler, i tillegg til 2. plass i SjøormCountry på̊ Seljord Countryfestival i 2017. I september 2019 vant han «Stjernekamp» på̊ Dyrskue i Lyngdal, i konkurranse med flere andre lokale artister. Debutalbumet med 10 originale låter ble sluppet januar 2019, og i januar 2020 var Arthur igjen i studio med Vidar Dale (kjent fra bl.a. ClutterBillies) som produsent. Det slippes 3 singler i løpet av våren, der flere musikere fra Nashville har deltatt på innspillingen.

Musikken hans tar inspirasjon fra amerikanske artister som Luke Combs, Zac Brown Band, Blake Shelton og Brad Paisley, blant andre.Arthur er ute med mange nye låter vinter vår 2021/ Han er kjent for sin amerikanske country/ country-rock sound og for å lage en heidundrende bra stemning med og blant publikum Arthur er en svært lovende artist  og vi gleder oss til han kjem på scena på Trandal. denne helga 12-15 august

______________________________________________________________________________

MIKE TEARDROP TRIO (SE)

DETTE ER HONKABILLY PÅ SITT BESTE  Mike Teardrop Trio/

Mike Teardrop trio er et Country / Rockabilly band fra Midt-Sverige som startet i slutten av 2015. Dannet av Mike fordi han ønsket å grave dypere i Honky Tonk-sumpen med seg selv som frontmann.

Etter å ha vært med i hovedrollen med Henrik og Rasmus, begynte de å spille inn debutalbumet «Hangin around» som ble utgitt i 2017, og det var ingenting annet enn en suksess, verdsatt av både Rockabilly og Country fans overalt.

Videoen til sangen «Don’t Go Too Far» fra nevnte album spredte seg som en fyrbål på Facebook og ble sett over 440 000 ganger, og satte virkelig bandet på kartet.

Siden har de hatt gleden av å opptre over hele Sverige og også på festivaler i Spania, Russland og Finland.

Bandet har hatt en jevn økning siden debutalbumet, og de begynte snart å samle sanger til et annet album, i juni 2019, deres andre album «Till The Dawn» som er en annen favoritt blant kritikere og fans.

Det har også gitt dem en haug med nye fans

«To The Dawn» inneholder velvalgte omslag akkurat som på deres debutplate, og nå får vi også sanger komponert av medlemmene selv.

Mike Teardrop Trio har en unik lyd med sine fine harmonier, tvangsgitar og nydelig kontrabass. Når de tråkker på scenen, kan du forvente en veldig dansevennlig kveld, da de får deg til å bevege deg på føttene.

Med en rå blanding av gamle Country & Western-sanger, moderne Country og Rockabilly treffer dette bandet virkelig!

medlemmer: Mike Teardrop – Song & kontrabass / Rasmus Andersson – Vokal & gitar /Henrik Ulander – Drums & Choral Song/

______________________________________________________________________________

BIG-B

Big B, (Bjørn vidar Amdal)

Vi gleder oss svært til å få Big B tilbake til Hjørundfjorden og Trandal Countryfestival  og vi veit at når  BIG_B  blir å høyre alle dager  så gir det  publikum ein sikkerheit om at stemninga er sikra både Torsdag , Fredag og Laurdag

Bjørn Vidar har besøkt Trandal Countryfestival  fleire ganger tidlegare og vi veit at ved å booke han så får vi kvalitetscountry levert fra øverste hylle , ein trygg følelse for arrangør og publikum når denne mannen som kaller seg for Big B entrer scenen.   eg ser på Bjørn Vidar som mannen med den beste Countrystemmen i Norge  i dag !  han  er trygg og erfaren  og utstråler eit blidt og behagelig vesen både på og utenfor scenen og han  sjarmerer publikummet sitt stort .

Att/ Sivert.

________________________________________________________________

SIVERT BJØRDAL

Vi kjem oss nok ikkje unna Sivert  då han også hjelper oss i kulissene , og du får høre han i år også

Sivert har Lang fartstid som countrysanger, og begynner å bli moden i dette gamet hele 40 år siden han startet med denne  musikkstilen, og har gjennom desse årene blitt  eit svært godt kjent navn innen sjangeren  og   har vert innom enn rekke festivaler i Norge.

Sivert er tro mot sin musikalske overbevisning.og den ekte countrymusikken……dette er «Pure Country»  Sivert er helt enkelt en garanti for den gode musikken og den gode stemningen.
Han har et trofast og dedikert publikum som vet å sette pris på en flott sanger og artist,. han kjører en helt egen stil og sound.

__________________________________________________________________

HESSY’S BACKINGBAND

Vårt faste  og proffesjonellle Backingband som  vi er så heldige  å få hit den lange vegen fra Sverige kvart år fordi dei elskar Trandal Countryfestival sin exlusivitet  og genuinitet  og de  elsker fjella ,fjorden  folket ,publicken og denne fantastiske  ville naturen  vi har her , og fordi dei er dyktige og proffe musikere / og dei er tilbake også i år  , med  flotte søte karismatiske supre og fargerike Lena Norên på bass / Fantastiske  og Sverigas beste og blidaste  gitarist Andreas EA Olsson på leadgitarer / Fantastiske  og most exslusive Drummer Hessy på Trommer, utan honnom stoppar alt  / og exlusiva Piano/keaboard briliante Per Linden og den Steeliga og meget dyktige  steelplayer  NICKE WIDÊN /

________________________________________________________________________

LYDKJELLEREN AS

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Sverre-Walderhaug-Lydteknikker-10593196_10154542833385347_4670675724598439413_n.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 29595135_980561015434641_5377694812920391155_n1.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 29595200_980561018767974_7792743786916259413_n.jpg
Sverre Walderhaug , Lydteknikker 10593196_10154542833385347_4670675724598439413_n

Lydkjelleren AS og teamet med Sverre Walderhaug  og Lars- Marius Akslen er vårt kvalitetsstempel og dei veit og kjenner ut og inn korleis det skal skapes kvalitetslyd og lyssetting av scene og uteområdet / dette er handverk og kunstnere på høgt plan / artister og musikere nikker gjennkjennende og tilfreds når desse navn nevnes / dei er  er på plass i år også for å gi oss den beste lyd og lys opplevelsen ./ Vårt kvalitetsstempel

Oppdatert: 23. april 2021 13:25
© Trandal Countryfestival 2021


Adminpanel