ARTISTER 2021

NB! Med forbehold om corona restriksjoner, inn/utreise/karantene

Noen går ut, andre kommer inn..

_______________________________________________________________________________

KINSEY ROSE (USA)(KANSELERT)

GET RHYTHM

Get Rhythm

Som ein av mange festivaler i sommer er Trandal Countryfestival så heldig også i år å få vere ein av dei unike utvalgte   som får lov til å presentere   dette eksklusive og  unge og høgt respekterte bandet  Get Rhythm , bandet som er kjent for å inneha  den legendariske og karakteristiske Johnny Cash sounden)  Bandet står høgt i kurs hos arrangører / alle vil og ønsker booke dei ,men kun utvalgte stader spelar dei  ,,og etter at dei hadde suksessopptreden på Trandal  også i 2019 var det enkelt å få eit ja ,,dei rett og slett  falt pladask for denne Genuine festivalarenaen  og det blei berre heilt naturleg og ei selvfølge  for dei og oss og publikum at dei skulle tilbake hit til Trandal Countryfestival !  desse gutane fra Gausdal  har vorte eit svært   exlusivt Band med ein enorm popularitet ,og har desse åra  opparbeid seg ein stor tilhengarskare  rundt om på festivaler , og ikkje minst i vårt område , og at  dei er av  Norges mest populere trekkplaster på Countryfestivaler er det ingen tvil om  / , Get Rhythm er innertier og vi  har klokketru på at det vert trangt om plassane  på Trandal denne helga i august når dei er tilbake    , og vi gleder oss til å ønske Get Rhythm  også i år Velkomne til Trandal !

Sign/Sivert Bjørdal

_____________________________________________________________________________

ERIKA JONSSON

ERIKA JONSSON

Erika Jonsson

Vi ønsker Erika velkommen tilbake til  Trandal 2021 etter at ho leverte  en fabelaktig opptreden sist ho var her så er ho ønska tilbake og er  klar for nok en stor opptreden på årets festival både Fredag og Lørdag  /Erika Jonsson heiter ho og er Sveriges nye Country-sweetheart / ei sprudlande jente full av energi  og  med 11millioner streams på spotify   så er ho på full fart mot artistverdenen  / og det var dette ho drømde om då ho som 13 åring begynte å skrive sine egne sanger  samtidig som ho hadde  en indre magefølelse at det var artist ho skulle bli når ho ble stor   , og drømmen hennar er ved å gå i oppfylleslse   /framtida ser lys ut for  den friske  og fagre Värmlandsjenta ! ho har  ein stor fanskare i skandinavia   og for tiden så turnerer ho i Norge og Sverige og konsertene hennar er stort sett utsolgt der ho opptrer  på  messer ,store arr og festivaler / Erika rører mange med sine tekster ,, og det er ikkje vanskeleg å sjå at ho storkoser seg på scenen /

Erika  er oppvaksen i Värmlandsorten  kil,    å då Erika var barn så  var det vanlig  å  følge med henne til  den lokale pub’en for å lytte på Countrymusikk  ho var ganske aleine om å vere slik  , men innteressen for musikken var for stor til å nekte henne å komme inn for å høyre på ,  Erika bor nå  i Gâvle  i Sverige,  ho er innspirert av den Amerikanske  Countrysounden  når ho skriver musikken sin / Siden 2015 har Erika sluppet to album – Country Crush and  Countrybilly Train. Det siste albumet blander Erika Country og Rockabilly./  og i dette året 2019 er ho aktuell med en  ny Amerikansk sound der ho har henta inspirasjon frå Nashville med låter som «Tailgates» « Loca» « Seventeen» og « Give it a Shot « dette album kjem ut i høst /

Erika er et friskt vesen på scenen og har  over 300 gigs  i bagasjen på litt over 4 år,  og  live opptreden  er noke som Erika har toppkarakter i  og elsker å gjere /Og arrangørane  glede seg over at ho på nytt er klar for scena på Trandal Countryfestival 12-15  august 2021/ Erika innehar en sjelden livekarisma på scenen og må oppleves  ! 

Sign / Sivert

EMMA SVENSSON (SE)

EMMA SVENSSON

Countryartisten Emma Svensson  ung og vakker og  med en lysende framtid som sanger og artist  kommer  fra en liten by i Sverige som heter Ljusdal. Der hun vokste opp på en gård med familien og hestene deres. Ho er ei rotekte  hestejente og countrygirl  Hester og Musikk har alltid vært hennes store lidenskap og hun har alltid elsket å vere midtpunkt og artist allerede fra barnsben av, og hun  har sprunget rundt med gitaren sin og sangen sin og turnert  nesten hver helg på div arrangement  siden hun var 11 år gammel.

Emma Svensson er en bestemt og målbevist jente  og da  hun var 19 bestemte hun seg for å dra til Nashville for å følge hjertet og  drømmen sin. I Nashville har hun nå bygget opp et nettverk av låtskrivere og produsenter som hun kommer tilbake til og jobber med så ofte hun kan. Noen høydepunkter i hennes karriere så langt har vært, blant annet – våren 2019 mottok Lill-babs stipend og spilte med store artister som Doug Seegers, Chris Kläfford, Martin Almgren og Eric Bazillian. I  heile 5 år har hun drevet sin egen festival hjemme i Sverige  på foreldrenes gård kalt Little Hell Country Festival/. Emma er en  jordnær og driftig artist og sanger med en vakker stemmeprakt , gled dere til ho entrer  Scena på Trandal Countryfestival for første gang  denne vakre augusthelga 12-15 august

Sign Sivert Bjørdal

_________________________________________________________________________

ARTHUR STULIEN

Arthur Stuliens deltagelse i Idol 2016 og 2020 gjorde at mange fikk opp øynene for den unge country-artisten fra Byremo i Vest-Agder. Etter deltagelsen ble det spillejobber på̊ noen av Sørlandets største festivaler, i tillegg til 2. plass i SjøormCountry på̊ Seljord Countryfestival i 2017. I september 2019 vant han «Stjernekamp» på̊ Dyrskue i Lyngdal, i konkurranse med flere andre lokale artister. Debutalbumet med 10 originale låter ble sluppet januar 2019, og i januar 2020 var Arthur igjen i studio med Vidar Dale (kjent fra bl.a. ClutterBillies) som produsent. Det slippes 3 singler i løpet av våren, der flere musikere fra Nashville har deltatt på innspillingen.

Musikken hans tar inspirasjon fra amerikanske artister som Luke Combs, Zac Brown Band, Blake Shelton og Brad Paisley, blant andre.Arthur er ute med mange nye låter vinter vår 2021/ Han er kjent for sin amerikanske country/ country-rock sound og for å lage en heidundrende bra stemning med og blant publikum Arthur er en svært lovende artist  og vi gleder oss til han kjem på scena på Trandal. denne helga 12-15 august

______________________________________________________________________________

MIKE TEARDROP TRIO (SE)

DETTE ER HONKABILLY PÅ SITT BESTE  Mike Teardrop Trio/

Mike Teardrop trio er et Country / Rockabilly band fra Midt-Sverige som startet i slutten av 2015. Dannet av Mike fordi han ønsket å grave dypere i Honky Tonk-sumpen med seg selv som frontmann.

Etter å ha vært med i hovedrollen med Henrik og Rasmus, begynte de å spille inn debutalbumet «Hangin around» som ble utgitt i 2017, og det var ingenting annet enn en suksess, verdsatt av både Rockabilly og Country fans overalt.

Videoen til sangen «Don’t Go Too Far» fra nevnte album spredte seg som en fyrbål på Facebook og ble sett over 440 000 ganger, og satte virkelig bandet på kartet.

Siden har de hatt gleden av å opptre over hele Sverige og også på festivaler i Spania, Russland og Finland.

Bandet har hatt en jevn økning siden debutalbumet, og de begynte snart å samle sanger til et annet album, i juni 2019, deres andre album «Till The Dawn» som er en annen favoritt blant kritikere og fans.

Det har også gitt dem en haug med nye fans

«To The Dawn» inneholder velvalgte omslag akkurat som på deres debutplate, og nå får vi også sanger komponert av medlemmene selv.

Mike Teardrop Trio har en unik lyd med sine fine harmonier, tvangsgitar og nydelig kontrabass. Når de tråkker på scenen, kan du forvente en veldig dansevennlig kveld, da de får deg til å bevege deg på føttene.

Med en rå blanding av gamle Country & Western-sanger, moderne Country og Rockabilly treffer dette bandet virkelig!

medlemmer: Mike Teardrop – Song & kontrabass / Rasmus Andersson – Vokal & gitar /Henrik Ulander – Drums & Choral Song/

______________________________________________________________________________

BIG-B

Big B, (Bjørn vidar Amdal)

Vi gleder oss svært til å få Big B tilbake til Hjørundfjorden og Trandal Countryfestival  og vi veit at når  BIG_B  blir å høyre alle dager  så gir det  publikum ein sikkerheit om at stemninga er sikra både Torsdag , Fredag og Laurdag

Bjørn Vidar har besøkt Trandal Countryfestival  fleire ganger tidlegare og vi veit at ved å booke han så får vi kvalitetscountry levert fra øverste hylle , ein trygg følelse for arrangør og publikum når denne mannen som kaller seg for Big B entrer scenen.   eg ser på Bjørn Vidar som mannen med den beste Countrystemmen i Norge  i dag !  han  er trygg og erfaren  og utstråler eit blidt og behagelig vesen både på og utenfor scenen og han  sjarmerer publikummet sitt stort .

Att/ Sivert.

________________________________________________________________

SIVERT BJØRDAL

Vi kjem oss nok ikkje unna Sivert  då han også hjelper oss i kulissene , og du får høre han i år også

Sivert har Lang fartstid som countrysanger, og begynner å bli moden i dette gamet hele 40 år siden han startet med denne  musikkstilen, og har gjennom desse årene blitt  eit svært godt kjent navn innen sjangeren  og   har vert innom enn rekke festivaler i Norge.

Sivert er tro mot sin musikalske overbevisning.og den ekte countrymusikken……dette er «Pure Country»  Sivert er helt enkelt en garanti for den gode musikken og den gode stemningen.
Han har et trofast og dedikert publikum som vet å sette pris på en flott sanger og artist,. han kjører en helt egen stil og sound.

__________________________________________________________________

HESSY’S BACKINGBAND

Vårt faste  og proffesjonellle Backingband som  vi er så heldige  å få hit den lange vegen fra Sverige kvart år fordi dei elskar Trandal Countryfestival sin exlusivitet  og genuinitet  og de  elsker fjella ,fjorden  folket ,publicken og denne fantastiske  ville naturen  vi har her , og fordi dei er dyktige og proffe musikere / og dei er tilbake også i år  , med  flotte søte karismatiske supre og fargerike Lena Norên på bass / Fantastiske  og Sverigas beste og blidaste  gitarist Andreas EA Olsson på leadgitarer / Fantastiske  og most exslusive Drummer Hessy på Trommer, utan honnom stoppar alt  / og exlusiva Piano/keaboard briliante Per Linden og den Steeliga og meget dyktige  steelplayer  NICKE WIDÊN /

________________________________________________________________________

SIVERT BJØRDAL BAND

KJELL MAGNE MARIDAL (BASS)

ARTHUR KRINGSTAD (TROMMER)

SYVER HAUGLI ( DIV GITARER, EL-Piano )

LARS EGIL VÅGSETER ( STEELGITAR/ )

LARS EGIL VÅGSETER

LARS EGIL VÅGSETER I en mansalder har Lars Egil Vågseter vore ein traktør på dette   instrumentet  steelgitaren / og det er når det kjem i hendene på slike musikere som Lars egil  at det blir til verdens vakraste instrument / han har medvirka på enormt mange plateproduksjoner rund omkring i heile Norge , spelt sammen med eit utal kjende og ukjende artistar , fast steelgitarist i ei årekke i bandet til TEDDY NELSON , og vidare i årevis fast i   det populere Vassendgutane / ein fantastisk dyktig musiker med lang fartstid / han er på Trandal med i Sivert Bjørdal Band , Sivert og Lars Egil har sammarbeidt breitt i mange år nesten like lenge som det starta for begge  / vi får høyre Lars egil både i bandet og på instrumentallåter

LYDKJELLEREN AS

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Sverre-Walderhaug-Lydteknikker-10593196_10154542833385347_4670675724598439413_n.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 29595200_980561018767974_7792743786916259413_n.jpg
Sverre Walderhaug , Lydteknikker 10593196_10154542833385347_4670675724598439413_n

Lydkjelleren AS og teamet med Sverre Walderhaug  og Lars- Marius Akslen er vårt kvalitetsstempel og dei veit og kjenner ut og inn korleis det skal skapes kvalitetslyd og lyssetting av scene og uteområdet / dette er handverk og kunstnere på høgt plan / artister og musikere nikker gjennkjennende og tilfreds når desse navn nevnes / dei er  er på plass i år også for å gi oss den beste lyd og lys opplevelsen ./ Vårt kvalitetsstempel

Oppdatert: 10. august 2021 21:53
Samarbeidspartnere
© Trandal Countryfestival 2022


Adminpanel