Artister 2020

NB! Med forbehold om corona restriksjoner, inn/utreise/karantene

_______________________________________________________________________________

KINSEY ROSE (USA)

KINSEY ROSE (USA)

Kinsey Rose er en sanger og låtskriver fra Nashville. Med sin kraftfulle vokal, fengande  låter og gripande tekster har ho skaffa  seg et publikum over heile verden. Kinsey Rose har fast musikalsk tilhold på noken av Nashvilles mest ikoniske arenaer som bl.a. berømte Legend’s Corner på Broadway. Ho  kan også oppleves regelmessig på Bridgestone Arena i forbindelse med kampene til NHL Predators. På sitt album «Fair Weather Love» synger Kinsey Rose duett med country-ikonet Vince Gill på albumets tittelspor.

Kinseys musikk har tatt ho  over hele verden på amerikanske og europeiske turnéer. Ho opptrådte nylig på Festival Country Rendez Vous, en av countrymusikkens største festivaler i Frankrike, og ho turnerer stadig i Storbritannia, Skottland, Danmark, Frankrike og Norge. I USA har ho spilt fra Alaska til California, Texas, Pennsylvania, og overalt derimellom. Nylig åpnet ho for Mark Chestnutt i Napa Valley og for Colt Ford i North Carolina. Suksessen i karrieren til Kinsey Rose berre veks og veks. I 2020 legge ho til nye land som Japan og Sveits på sin omfattende turneliste. Og Kinsey Rose opptrer også her hos oss på Trandal Countryfestival / bestill billetten din på Tikkio  og  det er berre å begynne å gle seg til å oppleve denne flotte vakre jenta med den like flotte stemma her på Scena på Trandal 7 og 8  august /

______________________________________________________________________________

GET RHYTHM

Get Rhythm

Som ein av mange festivaler i sommer er Trandal Countryfestival så heldig også i år å få vere ein av dei unike utvalgte   som får lov til å presentere   dette eksklusive og  unge og høgt respekterte bandet  Get Rhythm , bandet som er kjent for å inneha  den legendariske og karakteristiske Johnny Cash sounden)  Bandet står høgt i kurs hos arrangører / alle vil og ønsker booke dei ,men kun utvalgte stader spelar dei  ,,og etter at dei hadde suksessopptreden på Trandal  også i fjor var det enkelt å få eit ja ,,dei rett og slett  falt pladask for denne Genuine festivalarenaen  og det blei berre heilt naturleg og ei selvfølge  for dei og oss og publikum at dei skulle tilbake hit til Trandal Countryfestival !  desse gutane fra Gausdal  har vorte eit svært   exlusivt Band med ein enorm popularitet ,og har desse åra  opparbeid seg ein stor tilhengarskare  rundt om på festivaler , og ikkje minst i vårt område , og at  dei er av  Norges mest populere trekkplaster på Countryfestivaler er det ingen tvil om  / , Get Rhythm er innertier og vi  har klokketru på at det vert trangt om plassane  på Trandal denne helga i august når dei er tilbake    , og vi gleder oss til å ønske Get Rhythm  også i år Velkomne til Trandal !

Sign/Sivert Bjørdal

_____________________________________________________________________________

ARTHUR STULIEN

Arthur Stuliens deltagelse i Idol 2016 og 2020 gjorde at mange fikk opp øynene for den unge country-artisten fra Byremo i Vest-Agder. Etter deltagelsen ble det spillejobber på̊ noen av Sørlandets største festivaler, i tillegg til 2. plass i SjøormCountry på̊ Seljord Countryfestival i 2017. I september 2019 vant han «Stjernekamp» på̊ Dyrskue i Lyngdal, i konkurranse med flere andre lokale artister. Debutalbumet med 10 originale låter ble sluppet januar 2019, og i januar 2020 var Arthur igjen i studio med Vidar Dale (kjent fra bl.a. ClutterBillies) som produsent. Det slippes 3 singler i løpet av våren, der flere musikere fra Nashville har deltatt på innspillingen.

Musikken hans tar inspirasjon fra amerikanske artister som Luke Combs, Zac Brown Band, Blake Shelton og Brad Paisley, blant andre. Han er kjent for sin amerikanske country/ country-rock sound og for å lage en heidundrende bra stemning med og blant publikum Arthur er en svært lovende artist  og vi gleder oss til han kjem på scena på Trandal.

______________________________________________________________________________

MIKE TEARDROP TRIO (SE)

DETTE ER HONKABILLY PÅ SITT BESTE  Mike Teardrop Trio/

Mike Teardrop trio er et Country / Rockabilly band fra Midt-Sverige som startet i slutten av 2015. Dannet av Mike fordi han ønsket å grave dypere i Honky Tonk-sumpen med seg selv som frontmann.

Etter å ha vært med i hovedrollen med Henrik og Rasmus, begynte de å spille inn debutalbumet «Hangin around» som ble utgitt i 2017, og det var ingenting annet enn en suksess, verdsatt av både Rockabilly og Country fans overalt.

Videoen til sangen «Don’t Go Too Far» fra nevnte album spredte seg som en fyrbål på Facebook og ble sett over 440 000 ganger, og satte virkelig bandet på kartet.

Siden har de hatt gleden av å opptre over hele Sverige og også på festivaler i Spania, Russland og Finland.

Bandet har hatt en jevn økning siden debutalbumet, og de begynte snart å samle sanger til et annet album, i juni 2019, deres andre album «Till The Dawn» som er en annen favoritt blant kritikere og fans.

Det har også gitt dem en haug med nye fans

«To The Dawn» inneholder velvalgte omslag akkurat som på deres debutplate, og nå får vi også sanger komponert av medlemmene selv.

Mike Teardrop Trio har en unik lyd med sine fine harmonier, tvangsgitar og nydelig kontrabass. Når de tråkker på scenen, kan du forvente en veldig dansevennlig kveld, da de får deg til å bevege deg på føttene.

Med en rå blanding av gamle Country & Western-sanger, moderne Country og Rockabilly treffer dette bandet virkelig!

medlemmer: Mike Teardrop – Song & kontrabass / Rasmus Andersson – Vokal & gitar /Henrik Ulander – Drums & Choral Song/

______________________________________________________________________________

SIVERT BJØRDAL

Vi kjem oss nok ikkje unna Sivert  då han også hjelper oss i kulissene , og du får høre han i år også

Sivert har Lang fartstid som countrysanger, og begynner å bli moden i dette gamet hele 40 år siden han startet med denne  musikkstilen, og har gjennom desse årene blitt  eit svært godt kjent navn innen sjangeren  og   har vert innom enn rekke festivaler i Norge.

Sivert er tro mot sin musikalske overbevisning.og den ekte countrymusikken……dette er «Pure Country»  Sivert er helt enkelt en garanti for den gode musikken og den gode stemningen.
Han har et trofast og dedikert publikum som vet å sette pris på en flott sanger og artist,. han kjører en helt egen stil og sound.

______________________________________________________________________________

LOUIS MYKLEBUST

foto: Marius Beck Dahle.

Arrangør av Trandal Countryfestival har gjennom bookingselskapet RYSTE ENTERTAINMENT AS   V /THOMAS RYSTE o/co   /KLYPA ,den glede å få presentere selskapets sin  ferskaste erobring i gullrekken  av sine mange underholdningsfigurer som  selskapet har å tilby arrangører verden over og ut til alle verdens scener/ nemlig Countrysangeren og Songwriteren  LOUIS MYKLEBUST frå Sunnmøre , Trandal er svært glad for å  vere den første countryfestivalen som gir Artisten Louis  muligheiten til ein pangstart i sin karriere  frå  hovedscena på ein veletablert countryfestival der han hører heime !/ Louis stiller sammen med eget band  i eit relativt kort innslag der artisten  får presentere sine beste og sjølvskrivne beste sanger og hotaste streaming hits , dette innslaget skjer  i beste sendetid fra hovedscena LAURDAG 8 AUGUST / Sign / Sivert Bjørdal

Her er Louis Myklebust sin eigen Presseomtale:

Ein av årets nykommarar på country-stjernehimmelen er Louis Myklebust frå Sunnmøre. Han har raskt vunne mange country-hjerter med sin heilt spesielle stil og dei folkelege og gjenkjennande tekstane om kjærleik, følelsar og dei nære tinga i livet. Han har raskt fått seg ein stor fan-skare i det ganske land, og kjem til Trandal-country full av sjølvtillit og med fullt band. Dette vert stas!

foto: Marius Beck Dahle.

______________________________________________________________________________

BIG-B

Big B, (Bjørn vidar Amdal)

Vi gleder oss svært til å få Big B tilbake til Hjørundfjorden og Trandal Countryfestival  og vi veit at når  BIG_B  blir å høyre alle dager  så gir det  publikum ein sikkerheit om at stemninga er sikra både Torsdag , Fredag og Laurdag

Bjørn Vidar har besøkt Trandal Countryfestival  fleire ganger tidlegare og vi veit at ved å booke han så får vi kvalitetscountry levert fra øverste hylle , ein trygg følelse for arrangør og publikum når denne mannen som kaller seg for Big B entrer scenen.   eg ser på Bjørn Vidar som mannen med den beste Countrystemmen i Norge  i dag !  han  er trygg og erfaren  og utstråler eit blidt og behagelig vesen både på og utenfor scenen og han  sjarmerer publikummet sitt stort .

Att/ Sivert.

______________________________________________________________________________

JAKE LINDHOLM (SE)

Jake Lindholm er country singer & songwriter fra Sør-Sverige, nærmere bestemt Lund. Etter å ha spilt i forskjellige band i flere år, bestemte Jake i 2018 seg for å bli soloartist. Siden den gang har karrieren gått rett opp.

Music City, Nashville, har blitt litt av et andre hjem for Jake Lindholm og han bruker så mye tid han kan der. Jake dro til Nashville for første gang i 2015 og har ikke klart å holde seg unna. Øverst på listen, foruten å spille, er det å skrive sanger med andre låtskrivere. Jakes skandinaviske syn på låtskriving har koblet seg fantastisk godt med den mer tradisjonelle tekstbaserte amerikanske låtskrivingen, og resultatet er noe ganske unikt.

Musikken er en blanding av country, folkemusikk som ser ut til å dra hjem i både USA og Europa med både countryfans og andre musikkelskere. Jake ga ut sin første singel «Allerede borte» 2018 som ble mottatt med stor glede og engasjement med over 240.000 streams på Spotify. I 2019 fulgte Jake opp med sin andre singel «Do You Even Need Me» som fikk et enda større mottak og gjennomslag (ikke minst i Sverige og Norge). I 2020 kommer ny musikk ut!

Kontakt med fansen er enormt viktig for Jake, og det er sannsynligvis få artister som bruker så mye tid på å snakke og lytte til fansen deres som Jake. Dette blir tydelig, ikke minst på sosiale medier der Jake bare fikk rundt 15.000 nye fans i 2019 – alt takket være et stort engasjement og interesse.

Vi ønsker Jake Lindholm velkommen til Trandal !

________________________________________________________________________

HÅVARD DALSBØ

Som arrangører av Trandal Countryfestival er vi svært nøgde med å ha fått booka inn Håvard Dalsbø  han er eit godt kjent navn  blant svært mange her  i vårt område og nedslagsfeldt  som frontfigur i bandet sitt « DALSBØ» som han  hadde ei heller kort turnetid sammen med  før Håvard valgte å satse solo,  noke som vi føler var eit riktig og klokt  valg for han. 

Håvard har eit stort potensiale som artist og songwriter  dette veit han og han har bevist dette gjennom sangane sine  «Simple men» og «Hometown» som  han har skrive sjølv  måten han framfører desse og dei andre sangane på sammen med gitaren sin og sitt  fine gitarspill  har utrykk for  mestring og  eit særs fint særpreg med sjel i , og dette  sammen gir deg ein god konsertopplevelse sårt og ekte .

Håvard er kvalitetsbevist og målbevist med sin karisma innlevelse og unik formidlingsevne  har han eit potensiale til å kome langt med denne sin egen vri på outlaw country som han sjølv kaller stilen sin  ,Håvard er kunstner med sangen sin /  vi  ønsker deg hell og lykke framover som artist og gleder oss svært til din konsert på Trandal i August !

Sign Sivert Bjørdal

________________________________________________________________________

EMMA SVENSSON (SE)

EMMA SVENSSON

Countryartisten Emma Svensson  ung og vakker og  med en lysende framtid som sanger og artist  kommer  fra en liten by i Sverige som heter Ljusdal. Der hun vokste opp på en gård med familien og hestene deres. Ho er ei rotekte  hestejente og countrygirl  Hester og Musikk har alltid vært hennes store lidenskap og hun har alltid elsket å vere midtpunkt og artist allerede fra barnsben av, og hun  har sprunget rundt med gitaren sin og sangen sin og turnert  nesten hver helg på div arrangement  siden hun var 11 år gammel.

Emma Svensson er en bestemt og målbevist jente  og da  hun var 19 bestemte hun seg for å dra til Nashville for å følge hjertet og  drømmen sin. I Nashville har hun nå bygget opp et nettverk av låtskrivere og produsenter som hun kommer tilbake til og jobber med så ofte hun kan. Noen høydepunkter i hennes karriere så langt har vært, blant annet – våren 2019 mottok Lill-babs stipend og spilte med store artister som Doug Seegers, Chris Kläfford, Martin Almgren og Eric Bazillian. I  heile 5 år har hun drevet sin egen festival hjemme i Sverige  på foreldrenes gård kalt Little Hell Country Festival/. Emma er en  jordnær og driftig artist og sanger med en vakker stemmeprakt , gled dere til ho entrer  Scena på Trandal Countryfestival for første gang  denne vakre augusthelga

Sign Sivert Bjørdal

HESSY’S BACKINGBAND

HESSY

Vårt faste  og proffesjonellle Backingband som  vi er så heldige  å få hit den lange vegen fra Sverige kvart år fordi dei elskar Trandal Countryfestival sin exlusivitet  og genuinitet  og de  elsker fjella ,fjorden  folket ,publicken og denne fantastiske  ville naturen  vi har her , og fordi dei er dyktige og proffe musikere / og dei er tilbake også i år  , med  flotte  karismatiske supre og fargerike Lena Norên på bass / Fantastiske  og Sverigas beste og blidaste  gitarist Andreas EA Olsson på leadgitarer / Fantastiske  og most exslusive Drummer Hessy på Trommer, utan honnom stoppar alt  / og exlusiva Piano/keaboard briliante Per Linden og den Steeliga og meget dyktige  steelplayer  NICKE WIDÊN /

Sign Sivert

SIVERT BJØRDAL BAND

 SIVERT BJØRDAL BAND

Trommer / ARTHUR KRINGSTAD  / Svært erfaren  Sunnmørsmusiker som har spillt i svært mange band eit heilt liv /

BASS / KJELL MAGNE MARIDAL rutinert, dyktig  og flink  Bassist som stort sett er på farten med bassen heile tida , lang fartstid fra mange band eit heilt liv / 

STEELGITAR / ALF RUNE MELBY  Ein av Norges mest profilerte Steelgitarister  han har mange år på baken og vert innom mange band men siste åra  sammen med «VASSENDGUTANE» og han er i øverste shikt blant eliten steelgitarister    / 

GITARER/ div STRENGEINNSTR / MANDOLIN , / STEFAN OLSEN er den  argaste musiker du kan  oppdrive av strengemusikere i vårt omrade   som virkelig tilpasser seg det meste av sjangere dyktig og proff er han  / 

Alle desse karane har ein fin trygg og behagelig personlegheit og som vidare utøver respekt for andre musikere og for artisten som dei backer /

__________________________________________________________________________

LYDKJELLEREN AS

Sverre Walderhaug , Lydteknikker 10593196_10154542833385347_4670675724598439413_n

Lydkjelleren med Sverre Walderhaug  og Lars- Marius Akslen  er på plass i år også for å gi oss den beste lyd og lys opplevelsen ./ Vårt kvalitetsstempel

Oppdatert: 22. januar 2021 16:52
© Trandal Countryfestival 2021


Adminpanel